Haemme laulunopettajia

Haemme laulunopettajia

Vahvistamme laulunopettajatiimiämme Musiikkitalon kuorossa, toimimaan kuoron Laulupajassa laulajien äänenmuodostuksen ja laulutekniikan kehittäjinä. Ensisijaisesti haemme laulunopettajia mieslaulajille: tenoreille, baritoni- ja bassolaulajille.

Musiikkitalon kuoro on yli 90 kokeneen laulajan sinfoniakuoro. Konsertoimme Musiikkitalossa yhteistyössä Helsingin kaupunginorkesterin ja Radion sinfoniaorkesterin sekä huippukapellimestarien että -kuoronjohtajien kanssa. Työskentelyolosuhteet Musiikkitalossa ovat erinomaiset. Musiikkitalon kuoro on innostava, kannustava ja kehittyvä yhteisö. Kuoro tukee yksilöllistä kehitystä antamalla laulajilleen mahdollisuuden ottaa laulutunteja. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Nils Schweckendiek.

Haemme nyt laulunopettajia työskentelemään kuoron pitkäjänteisen taiteellisen kehityksen tukena. Laulunopettajien työnä on kehittää osaltaan laulajien yksilöllisiä laulullisia valmiuksia ja sitä kautta kuoron yhteissointia. Musiikkitalon kuoro esittää pääsääntöisesti vaativaa sinfonista ohjelmistoa.

Sopiva tausta laulunopettajan tehtävään on laulajan koulutus, laulunopettajankoulutus tai vastaavat tiedot ja taidot. Edellytämme laulajakokemuksen ja pedagogisen kokemuksen lisäksi myös erityisesti kokemusta ensemble-työskentelystä laulajana. Ymmärrys lauluäänen käytöstä kuorossa ja siihen liittyvistä haasteista on tärkeää. Pianonsoittotaito opetustilanteissa on myös toivottavaa. Opetuskielenä voi olla suomi, ruotsi tai englanti. Toivomme laulunopettajalta pitkäjänteistä sitoutumista kuoron toimintaan. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti Musiikkitalon tiloissa, Helsingissä.

Palkkiot laulunopettajan työstä maksetaan toteutuneiden tuntien perusteella. Hakijat voivat esittää palkkiotoiveen hakemuksen yhteydessä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkiotoiveineen tulee lähettää 27.9.2022 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen musiikkitalonkuoro@gmail.com. Mahdolliset kutsut koelauluun ja-opetustilaisuuteen lähetetään 4.10.2022 mennessä. Koelaulut järjestetään Musiikkitalossa tiistaina 11.10.2022 klo 18.30.

Lisätietoja laulunopettajien tehtävistä antavat:
toiminnanjohtaja Marjut Häkkinen, musiikkitalonkuoro@gmail.com, p. 040 562 1959
hallituksen jäsen Petri Kirkkomäki, petri.kirkkomaki@kolumbus.fi, p. 0400 708 878

Kirjaudu