konsertit

21.5.2022 klo 16

Musiikkitalon kuoro ylistää a cappella -konsertissaan keväisen luonnon heräämistä eri puolilla Eurooppaa. Luonnon upeutta ja ihanuutta juhlitaan Edward Elgarin, Nils-Eric Fougstedtin, Toivo Kuulan, Fanny Mendelssohn-Henselin, Josef Rheinbergerin ja Camille Saint-Saënsin sävelin. Konsertti on osa Musiikkitalon kuoron 10-vuotisjuhlavuotta. Konsertin johtaa Eleriin Müüripeal.

I sin a cappella konsert 21.5. kl. 16 i Musikhuset, lovprisar Musikhusets kör vårens ankomst i olika delar av Europa. Naturens skönhet beskrivs till toner av Edward Elgar, Nils-Eric Fogstedt, Toivo Kuula, Fanny Mendelssohn-Hensel, Josef Rheinberger och Camille Saint-Saens. Konserten utgör en del av Musikhusets körs 10-års jubileum. Konserten dirigeras av Eleriin Müüripeal.

The Helsinki Music Centre Choir extols the awakening of nature across Europe in their upcoming a cappella spring concert. The magnificence and beauty of nature is celebrated in the tunes of Edward Elgar, Nils-Eric Fougstedt, Toivo Kuula, Fanny Mendelssohn-Hensel, Josef Rheinberger and Camille Saint-Saëns. The concert is part of the 10th anniversary celebration by the Music Centre Choir.

Liput/Biljetter/Tickets 25/18 € Ticketmaster.fi, Musiikkitalo

31.8.2022 klo 19

Helsingin juhlaviikoilla konsertoidaan rauhan puolesta, kun Radion sinfoniaorkesteri ja Musiikkitalon kuoro esiintyy Musiikkitalossa 31. elokuuta. Konsertin tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon Ukrainan konfliktista kärsivien ihmisten auttamiseksi.

Konsertissa kuullaan Wolfgang Amadeus Mozartin suurteos Requiem eturivin solistien tulkitsemana. Lavalle nousevat Musiikkitalon kuoron lisäksi Helena Juntunen, Tuija Knihtilä, Tuomas Katajala ja Arttu Kataja. Radion sinfoniaorkesteria johtaa Hannu Lintu.

Lue lisää ja osta liput