Laulajaksi?

Musiikkitalon kuoro kasvattaa kokoaan ja hakee nyt riveihinsä taitavia uusia laulajia. Konsertoimme Musiikkitalossa yhteistyössä Helsingin kaupunginorkesterin ja Radion sinfoniaorkesterin sekä huippukapellimestarien ja -kuoronjohtajien kanssa. Laulamme pääsääntöisesti vaativaa sinfonista ohjelmistoa.

Ohjelmistomme on pääsääntöisesti vaativaa sekä musiikillisesti että äänellisesti, joten odotamme hakijalta hyvää lauluääntä, kuorolaulukokemusta, nopeaa musiikin omaksumiskykyä sekä pitkäjänteistä sitoutumista kuoron toimintaan. Kuoro tukee laulajiensa yksilöllistä kehitystä mahdollistamalla laulutunnit kuoron Laulupajassa laulunopettajien johdolla.

Työskentelyolosuhteet Musiikkitalossa ovat erinomaiset. Musiikkitalon kuoro on hyvin innostava, kannustava ja kehittyvä yhteisö. Kuoron taiteellinen johtaja on Nils Schweckendiek.

Koelaulut ovat kaksivaiheiset. Ensimmäisessä vaiheessa kaikki hakijat lähettävät esitietolomakkeen ja vapaavalintaisen laulunäytteen sähköisesti 5.8.2022 mennessä

Esitietolomake ja laulunäytteen tallennus

Hakemusten ja laulunäytteen perusteella kutsutaan osa hakijoista varsinaiseen koelauluun, joka koostuu seuraavista osa-alueista:

  • Yksi vapaavalintainen yksinlaulu tai aaria, koelaulussa on pianisti säestystä varten
  • Prima vista -tehtävä
  • Äänialan kartoitus
  • Lyhyt haastattelu


Koelaulut järjestetään Musiikkitalossa

  • ma 15.8. klo 18.30-21.30 tenorit ja bassot (kutsu koelauluun tulee 10.8. mennessä)
  • pe 19.8. klo 15-18 sopraanot ja altot (kutsu koelauluun tulee 15.8. mennessä)
 

Lisätietoja koelauluista antaa toiminnanjohtaja Marjut Häkkinen: musiikkitalonkuoro@gmail.com